onsdag 14. november 2007

Behandling #2

Så var dagen for den andre behandlingen kommet. Vi kjørte opp til kontoret til veterinærene Moe i Nordbyen.
Der var Anne Sofie klar og Chili ble løftet opp på bordet. Så lenge jeg var i nærheten så var hun rolig og det gikk utrolig godt. Fikk massert og strekt på fremføtter og bakføtter.
Hun var overraskende rolig og behersket til å være så ung (og virre(virre=flat har jeg blitt forklart, og navnet passer jo litt)). På slutten av behandlingen så ble hodet hennes veldig tungt å holde, og jeg tror hun satte pris på behandlingen. Anne Sofie er utdannet akupunktør(?) på hunder så hun tok seg ekstra av akupunkturpunktene også. Behandlingen tok ca. tre kvarter og kosta ikke mer enn 250 kroner. Så skal ikke se bort ifra at Kia kan få en og annen behandling også. Har nok noen muskler som hadde trengt både massasje og strekking :-) (har vi ikke alle)

Forresten så snakket jeg varmt om water-walker til Sigrid Berg som er en av veterinærene der. Det hadde nok flere gjort også, både til henne og til Anne Sofie. Hun skulle iallefall sjekke tilbudene hun hadde fått. For det er veldig klart et behov for et sånt tilbud her i byen. Det nærmeste er jo Trondheim/Gjøvik, så det er et stort nedslagsfelt å få pasienter fra. Iallefall hele Romsdal og Sunnmøre og noe av nordmøre. Så vi får fortsette å jobbe litt for dette.

Har også fått brev fra veterinæren om at hun anbefaler rehabilitering med waterwalker og massasje, sånn at jeg helt sikkert får dekket det gjennom forsikringa.


Ny haug med kvitteringer som skal til Agria. Skal også skrive brev og forklare litt om faren med Variocage-burene som de og NKK anbefaler så varmt..

3 kommentarer:

Sniff Sniff sa...

Ka e gale med Variocage-buret??

Ellers e det gøtt å høyre at det gjeng bedre me ho veslemor:)

Svein Tore sa...

DEr dobbeltburet som er skummelt, pga skilleveggen som bare er rør med stor avstand. Der kommer føttene veldig lett inn.

Sniff Sniff sa...

Ååå.. ja det kan fort bli skummelt! Den nederste delen burde iallefall vere ei plate, slik som den nederste delen av "veggane" e..

Skumle greier! Å sette fast føtene e nokke svineri..